Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan.

OK

Dinerkaart

Chef-kok Dennis Dijkstra bereidt met zijn keukenbrigade verse gerechten geïnspireerd op de modern-Franse keuken. Verse en regionale producten zijn in de keuken een hoogstaand uitgangspunt.
Alles wordt vers bereidt in onze keuken van lekkers bij de koffie, tot onze jus du veau.

U kunt bij ons uzelf verrassen met ons 4-, 5- of 6-gangen verrassingsmenu. Tevens bieden wij een 12 gangen amuse-menu aan, waar u eerst wordt verrast met een 7-tal amuses en wordt vervolgt met een 5-gangen verrassingsmenu.
Wilt u liever a la carte, dan is daar uiteraard ook de mogelijkheid voor!

Menuwensen

Onze keuken bereidt passende gerechten waarbij rekening wordt gehouden met uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag mooie gerechten voor u samen.1

Gelieve uw wensen een dag van te voren aangeven bij uw reservering.

1 Onze keuken kan helaas geen rekening houden met veganisten

Voor de pasen is er een speciaal menu samengesteld. Bekijk hieronder welke gerechten er geserveerd gaan worden!

Menukaart maart 2023