Dinerkaart
Chef-kok Dennis Dijkstra bereidt met zijn keukenbrigade verse gerechten geïnspireerd op de modern-Franse keuken. Verse en regionale producten zijn in de keuken een hoogstaand uitgangspunt.
Alles wordt vers bereidt in onze keuken van lekkers bij de koffie, tot onze jus du veau.
U kunt bij ons uzelf verrassen met ons 4-, 5- of 6-gangen verrassingsmenu. Tevens bieden wij een 12 gangen amuse-menu aan, waar u eerst wordt verrast met een 7-tal amuses en wordt vervolgt met een 5-gangen verrassingsmenu.
Wilt u liever a la carte, dan is daar uiteraard ook de mogelijkheid voor!
Menuwensen
Onze keuken bereidt passende gerechten waarbij rekening wordt gehouden met uw eet-/dieetwensen of allergieën. Eet u graag vegetarisch bent u zwanger of heeft u andere wensen? Wat deze ook zijn, wij stellen graag mooie gerechten voor u samen.1
Gelieve uw wensen een dag van te voren aangeven bij uw reservering.
1 Onze keuken kan helaas geen rekening houden met veganisten
Voor de pasen is er een speciaal menu samengesteld. Bekijk hieronder welke gerechten er geserveerd gaan worden!